УРОЖАЙНІСТЬ СУЧАСНИХ ГІБРИДІВ СОНЯШНИКА В УМОВАХ НЕСТАБІЛЬНОГО ЗВОЛОЖЕННЯ (Журнал «Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво», 2026)
Представлено результати досліджень у господарствах лісостепової зони Харківської області з впливу погодних умов на врожайність гібридів соняшника і їх ураження грибковими хворобами ‒ фомопсисом та фомозом.
Keywords: гібриди соняшника; нестабільне зволоження; фомопсис; фомоз; врожайність; погодні умови; кількість опадів