ЗМЕНШЕННЯ ВТРАТ ПЛОДІВ СЛИВИ ЗА УМОВ ОБРОБКИ САЛІЦИЛОВОЮ КИСЛОТОЮ (Журнал «Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво», 2026)
Наведено результати досліджень впливу саліцилової кислоти різної концентрації на щодобові втрати плодів сливи під час зберігання.
Keywords: плоди сливи; природні втрати; мікробіологічні захворювання; фізіологічні розлади; регресійна модель; вихід товарної продукції