ПРОДУКТИВНІСТЬ ВІВСА ГОЛОЗЕРНОГО (Avena sativa L. subsp. nudisativa) ЗА ПОЗАКОРЕНЕВОГО ВИКОРИСТАННЯ ГУМУСОВИХ СТИМУЛЯТОРІВ РОСТУ В ПОСУШЛИВИХ УМОВАХ ХАРКІВЩИНИ У 2024 РОЦІ (Журнал «Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво», 2026)
Наведено результати досліджень впливу позакореневого підживлення ростактивуючими препаратами Зіновій Тріпл Екстра Форс, Зіновій Тріпл Корн, Зіновій Тріпл Оіл, Зіновій Тріпл Дабл, Зіновій Тріпл Грін, Зіновій Тріпл, Зіновій Гранд Гурій виробництва фірми Пестицид ЕООД (Болгарія) в дозах 2 і 4 л/га на  біологічну продуктивність вівса. Установлено, що в кліматичних умовах Харківщини, які склалися у 2024 році, найкращі результати отримані по вівсу для препаратів Зіновій Тріпл Корн, Зіновій Тріпл Оіл  та Зіновій Тріпл Екстра Форс, де прибавка врожаю відповідно склала  1,08 1,05 та 0,99 т/га.
Keywords: стимулятори росту; овес; урожайність